Lucie píše:Jen takový detail, kdyby měla místo mozku míček, tak by taky na ten míček stála a vystavila se jinak hezky vyrovnaná povaha pejska Halit Paša, nekup to
Jana píše:A Rozárko, momentálně nemáš pravdu. Občas sice reaguju podrážděně na to, že mě pse kousne,ale zatím to bylo vždy při hře. A pes si taky musí uvědomit, že do mě ani v zápalu hry kousat nesmí. Při výcviku si dávám pozor, aby se do mě zakousnul. Ale na té výstavě jsem jí jen držela hlavu v dlaních i s pyskama, aby nekousla mě znovu, nebo někoho jiného, protože prostě šla na obranu.
Pak jsem jí vzala do klína, uklidnila a byla v pohodě.
Jana píše: když Marie začala křičet a mávat na Sáru balonkem jako zběsilá, Roza usoudila, že se jde na obrany a chtěla se taky zapojit.
Pro mě super povaha, protože je kořistnická až to není hezký, kouše v klidu na plnu hubu a nic a nikdo ji nezajímá, jen ta kořist. A nic ji taky nerozhodí. Jen je trošku víc vzrušivá a nechce se tak snadno zklidnit.
O tý feně ještě uslyšíš. Neboj a pak můžeš hodnotit, že je to sračka. Jak je podle tebe obvyklé.
Lucie píše:No já tu fenu viděla a zažila na výstavách. Doporučuji ji k Luďce odlifrovat opravdu co nejdříve. Pro její blaho....
Zpět na Drbárna aneb na co není téma
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků