Tak přidávám také jednu modrou krásku Albínka od Sopečné hory /Arnold Halit Paša x If Černý trůn/ Žije ve Zdibech a do dnešního dne nemá problémy se srstí, ani problémy jiného druhu či původu.
Ivanko, nevíš náhodou, jestli se v ČR albín také vyskytl?
Albínka je krásná a je dobře, že i zdravá Víš, že v dřívějších dobách byl zadáván titul IDC i pro modré dobrmany? Viděla jsem fotku nádherné modré feny Campovalano, jenže ji za boha nemohu najít
Koukám Luci, že jsi tu modrou princeznu našla. Nevím o tom, že by v ČR kdy byl bílý Dobrman - o tom by měl mít přehled poradce chovu. Byla by to taková raritka, že by se o tom ale zřejmě dlouho mluvilo a mluvit nepřestávalo.
Ahoj, na Vaše fórum jsem narazilá náhodou a jsem ráda, že je tolik dobrmaních příznivců. Bavíte se tu o barvách a já sem ráda přizpěju svou malou modrou slečnou
Neznáte v ČR nějakého modrého chlapečka? Vím, že se letos narodily (minimálně) dvě modré fenky s PP, ale o klukovi jsem nenašla ani stopu, naposledy od Sopečné hory, brácha Albínky
Modřenku (hezky řečeno ) mám Od Dvou lvů. Jsou jí teprve 2 měsíce, ale je to fešanda Děkujeme za hezké přání! Hooligan je členen fóra nebo myslíš přímo tu chov.stanici?
Hooligan je člen fora i název chov.stanice, je to jedna osoba Aha od písmene J po Anelly a Urbanovi. A proč právě modrá barva? Z chovu je to vyřazující a mohou vás čekat (já doufám, že ne) potíže se srstí. Cvičení se budete věnovat, nebo to bude jen domácí mazel? A jaké má jméno Modřenka?
Co se týče výstav, ještě jsem neměla psa, se kterým bych se jich účastnila, přesto doma už jednoho PPka máme, takže jsem modrou preferovala, navíc není tak často k vidění. Ač domácí mazlíček, na cvičák chodit samozřejmě bude, máme domluvenou i obranu, i když zkoušky mít nebude (ale to mě nijak netrápí). A pokud se najde vhodný tatík, plánujeme do budoucna i jedno krytí. Kdyby se narodila Izabelka, bylo by to hezký. Ještě musíme zjistit, jaký barevný gen u nás dominuje a jestli je tam izabelka vůbec možná. A jmenuje se Jezabel, viz. http://www.oddvoulvu.com/pages/odchov/foto_stenat_j.htm
Ahoj všichni lidičky. Oznamuji všem, že jsme se doma rozrostli o jednu malou dobrmanní slečnu. Hermínce Zkanape jsme pořídili kámošku Jixu Od dvou lvů. Doufáme,že bude tak šikovná jako naše Sorbonka (Hermínka). Její nové jméno je Kimberley. Přeji všem krásný den.