Ahojka,
kompletní nabídku elek.obojků naleznete zde: http://dogschoolk9.com/pages_cz/obojky.htm
Musím upozornit případné zájemce na výrazné slevy!A nyní který obojek doporučit?
Nejlepší zkušenosti máme s d-control 300. Tento obojek má dosah až 250 m (na volném prostranství, např. pole při zvednutí ruky s vysílačem i vyšší), 9 korekčních impulsů (každý pes je odlišný, některému stačí nižší impuls, některý musí mít ten nejvyšší) - což umožňuje použití i na jiného psa. Jeho cena je více než přijatelná. Obojek odolává vodě, děšti, sněhu,
je velice lehký. Snadné ovládání, vysoká spolehlivost.
Pokud ale uvažujete na použití na druhého psa, tak je možno zakoupit sadu d-control 302, která je uzpůsobena pro 2 psy.
Dále nabízíme modely, které mají dosah až 1200 m.
Obojky jsou od české firmy, která se snaží své produkty neustále zlepšovat, nabízí záruční servis, oprava do 2 dnů (zatím ale musím zaklepat, že reklamace od našich zákazníků ještě nebyla). Záruka je samozřejmě na 2 roky.
Problém - honění zvěřě - je u dobrmanů velice častý. Sama mám fenu, která chtěla zabít všechno co se hýbe, dlouho jsem odolávala použití takového prostředku (taky trnula, kdy mi zastřelí myslivec, srazí auto, nebo v tom nejhorším případě ona způsobí vážnou dopravní nehodu), ale podlehla jsem a musím říct, že ta úleva při procházkách, kdy nemusím mít strach, že mi zase zdrhne, je obrovská. Pomohl mi právě tento obojek. Je ovšem nutné pochopit jeho funkce a správně jej používat. Proto také každý, kdo si jej u nás zakoupí má možnost krátké lekce, kde jej seznámím se základními pravidly výcviku s elek.obojkem.