od Ludek » úte črc 24, 2012 9:09 pm
V Pátek 27.7. začíná Léto v Čejticích. Bydlení je v poměru cena -výkon na úrovni a to v místní hospodě a v RD k tomuto účelu najmutém.Ubytování stojí 200,- Kč - 250 ,- kč os./noc a je přímo v Čejticích,krom náhradního termínu za srpnovou letní školu v Bochovicích,kdy díky tomu že je v Čejticích jen asi deset míst,budou někteří z vás jistě rádi ubytováni v 6 km vzdáleném Penzionu u mlýna,nacházejícího se u malebného splavu na řece Sázavě v Budčicích. Zde stojí lůžko 120 - 190 Kč dle toho zda máte vlastní lůžkoviny. Za psa se zde platí 40,- . Zapoměl jsem ještě napsat,že ti kdo chtějí stanovat a třeba tím i ušetřit,mohou si v Čejticích postavit stan za 80,- Kč na osobu a noc. Stravování je krom náhradního termínu za Bochovice,kdy bude podvakráte denně vařeno v čejtické hospodě,ve vlastní režii.V místě ubytování je vařič,lednice,varná konev a od středy do neděle je otevřena hospoda.
Krom týdne od neděle 12.8. do neděle 19.8. je možné přijet kdykoliv. Ve zmíněném termínu jen po telefonické dohodě. Zkoušky plánujeme na 18.8. NZŘ a 19.8. IPO. Na zkoušky se může přihlásit pochopitelně i ten,kdo ten týden nebude v letní škole prezentován.
Protože se jedná o celý měsíc práce,bude krom náhradního termínu za Bochovice nastaven program tak,aby byl každý třetí den pro psy volný. Krom toho,že v tento den můžete navštívit pamětihodnosti Posázaví,odpočinu si krom psů i já a budu moci pracovat se svými psy,což jste mi roky vyčítali že nedělám,respektive že nemůžete sledovat jak to dělám já.
program: - zde jsou uvedeny jen dny kdy se bude cvičit,budou dodržovány protože proto.
sobota 28.7.
neděle 29.7.
pondělí volno
úterý 31.7.
středa 1.8.
čtvrtek volno
pátek 3.8.
sobota 4.8.
neděle volno
pondělí 6.8.
úterý 7.8.
středa volno
čtvrtek 9.8.
pátek 10.8.
sobota volno
neděle 12.8. - tato neděle bude celodenně dostupná končícím účastníkům,počínající náhradní týden za Bochovice bude mít jen obranu
12. 8. - 19.8. - náhradní termín za Bochovice
ne - obrana
po - stopa a obrana
út - stopa a poslušnost
st - poslušnost a obrana
čt - stopa a obrana
pá - stopa a poslušnost
so - zkoušky NZŘ ,ostatní individuální výcvik,poté obrana
ne - zkoušky IPO,ostatní individuální výcvik,poté obrana
pondělí volno
úterý 21.8.
středa 22.8.
čtvrtek volno
od pátku 24. do neděle 26.8. jsme s Alicí na mistrovství NO
pondělí 27.8.
úterý 28.8.
středa volno
čtvrtek 30.8.
pátek 31.8.
sobota volno
neděle 2.9.
7.9. - 8.9. bude výcvikový víkend kdy se pracuje po všechny tři dny, ale je možné přijet i dříve,respektive zůstat od neděle,budu se vám věnovat ve stejném výcvikovém rytmu,který je doufám zřejmý
cena výcviku krom náhradního termínu za Bochovice vychází ze slevněné ceny pracovní skupiny WG,což je 500,- za stopu a poslušnost a 330 za obranu / výcvikový den
Pokud se nebudete ať už z důvodu jakéhokoli chtíti účastnit některé z disciplín,prostě na ni nechoďte. Platit se bude pouze to,čeho se zůčastníte.Vyjímečně pro Letní školu v Čejticích je možné i oněch 500 rozdělit na 250,- za stopu respektive poslušnost.