http://www.idc2012.huHola z pusta magyara !
Motorest,motel či jak nazývají bordel Vargas není jak mi Honza Růžička řekl na Rakocsi utca !!! Navigace vám ukáže druhou možnost kde je celé jméno tohoto místního revolucionáře spolu s římskou dvě. Tak to je ta ulice. Rakocsi je stále tak slavný,že má dvě ulice v jedné obci. No koneckonců na našich nejvyšších horách je vše také Krakonošovo,že.
Jeďte tedy na tu druhou adresu,bo na té první bydlí v čísle devatenáct početná rodina. Stojíc s kufrem v ruce ve dveřích dožadující se ubytování,napočítal jsem šest až devět umouněných cikáňat s nudlemi u nosu.
Nu což,když jsem nalezl to správné místo,mluvil na mne recepční plynulou rómštinou. To že se jedná o bordel mi neřekl můj neomylný čich na tyto věci. Kdysi jsem podobný podnik spoluvlastnil. Rudý neón,slečna hádající se že chce do práce,jakuzzi ve sklepě a výjevy z kamasútry na zdech je dostatečný komplex indicií pro každého. Je tu ale útulno a zítra prý pustí klimatizaci
Nalezl jsem místo mstrovství. Všichni sledovali Švédy na sousedním tréninkplace a tak se mi podařilo odbýt rychle poslušnost. Pořadatel začal být neodbytný až po vysílačce. Obávám se ,že na originál plac se už znovu takto nedostaneme.
Neberte si s sebou chlast,mají tu neskutečně výborná místní vína. tak tu jedno piji,zatímco Alexa které jebe bo je falešně březí,pokukuje po ponožkách,že by si je odnesla do postele a kojila.