od Kessy » sob led 21, 2012 10:55 pm
No to tedy fakt nevím, kterou nadanou holku myslíš.Snad ne tu, která nám v pátek sežrala čerstvě staženého králíka, jehož zanechal páníček v klidu chladnout v kýblu na dvoře?
Sobotní oběd jehož měl být nešťastný ušák hlavní součástí, se jaksi nekonal, neboť páníček byl hluboce dotčen a odebral se uraženě kamsi zcela bezeslova.Chvíli jsem přemýšlela, jestli mám být také nešťastná, ale nějak jsem proto nenašla žádný pádný důvod. Zvláště když jsem si vzpomněla, jak jsem naivně té zlodějské čubině strkala pod čumáček granulky k večeři a zděšeně přemýšlela, jestli jí proboha něco fakt není, když se na mě dívá ,jako že přeci snad není kráva, aby měla čtyři žaludky.To jsem samozřejmě ještě netušila, že z ušáka zbývá již pouze jedna ohlodaná zadní kýta ležérně pohozená vzadu na zahradě.
Jestli tu její neskutečnou prohnanost zdědí i její dcera, tak se mám na co těšit.Ale na druhou stranu tak klidnou sobotu jsem už dlouho nezažila Místo králíčka jsem si ogrilovala kotletku a nepřítomnosti páníčka jsem využila k vypuštění holek na zahradu a k jejich potrénování.
Takže asi takto.