Ludek píše:Caramba Mercedes! sem si mysle,že ste se urazila či co
. To vodítko na košíku je opravdu blbost,avšak dnes hojně užívaná a populární,stejně jako ohlávka. Pes má xakru poslouchat pána a ne jej nutit vymýšlet takovéto nesmysly.
Urazila-já?
sic vás neznám,ale jsem se o vás dozvěděla,že jste blázen,ale nejspíš v dobrém slova smylu...
Tak jsem si myslela,že s tím košíkem to napadlo mě inspirována ohlávkou
,no aspoň nejsem sama.
Ale takhle úplně stejně mi dříve vyváděl kvůli kopacím míčům,jak nějaký viděl,taky katastrofa-dva jsem i platila.A teď už ho to přešlo,stačí říct nesmíš a je klid.Možná,že u těch králíků taky pochopí,že je to k ničemu-protože to je teď novinka.
Ještě jsem se chtěla zeptat na kolik může ten náš malej jork ovlivnit Gordona?já je většinou venčím spolu a jak jistě víte,malý psy štěkají skoro na všechno-i když já malýho dost mírním,ale i tak jak malej začne,tak Gordon automaticky se naježí aniž by věděl proč a čumí kde co je a občas na někoho blafne.
Ale asi jo,protože když cvičím Gordona,tak malej chce taky a chce bejt ten lepší(ale na druhou stranu je to sranda,když malej přiběhne a předsedne),no a Gordonovi je to šumák jestli je lepší nebo ne.A ještě pamlsky,když jsem měla dříve psi,tak mě poslouchali bez nějakých dobrot a co mám Gordona,tak jsem začala mu cpát ty pamlsky a bez těch se mu tak nějak nechce,takže pamlsky pořád?Používám škvarky a rozlámaný piškoty u kterých nechám přes noc plátek šunky a ony změknou,nedrolí se a pes se nedusí.