Jana píše:Já nepotřebuju štěňátka prodat za každou cenu každému. Nedávno jsem zrovna jedny takové odmítla. No, koupili štěně jinde a už mají první problémy, které neumějí řešit.
A to krásné mravní ponaučení na konec asi největšího nesmyslu,co jste zde kdy napsala.
Jana píše:Je to moje chyba, že jsem vám ho prodala. To neskrývám, ani se nebráním odpovědnosti.
Ale slečno magistro,proč tolik popela na svou hlavu? Všichni víme jak jste nezodpovědná a potrhlá,protože jediný váš chovatelský servis spočívá v ječení na výstavách na majitele svých odchovů,když se jejich pes předvádí tak jak se předvádí,respektive vypadá tak jak vypadá. Pravda je,že to snášejí jen ti nejotrlejší.
Jana píše:Proto jsem to tak často s váma řešila a doporučovala odborníky. Bez výsledku, protože vy jste se ničím, co jsem vám poradila a doporučila, neřídili.
Mno,paní Rytířová mne vyhledala a také zaplatila. Mohu se optat,cože jste jim konkrétně doporučila pro zvládnutí oné situace a co z toho majitelé neudělali?
Jana píše:CO se týká těch vašich svědků vaší výchovy, tak jsem s jedněmi takovými měla tu čest. takže si umím obrázek udělat.
To je způsob vašeho chápání světa slečno magistro.Kdokoli kdo s vámi nedrží basu lže.
Celou kritickou situaci jsme společně simulovali a celá rodina věděla co činit a také tak činila.A že tak činila patrně dobře je zřejmé i y toho,že se pes půl roku choval dobře. Viki je pes,který není jedním z velkých domácích pinčů,které majoritně produkujete. Je sebevědomý a díky genetickým dispozicím dochází k tomuto zkratu,který by pro mne neznamenal nic vážného,ale pro rodiče jediného dítěte,které je právě jediným cílem Vikiho excesů,je to problém neřešitelný.
Jana píše:Přeji VIkimu, aby brzo našel novou rodinu, kdy by byl šťastný a spokojený.
Ale to my tady všichni. A všem pejskům. Důležité je pro to ale něco udělat a ne se snažit svalovat vinu na majitele jen kvůli tomu,že se bojíte o image svého jakože takychovu.