Lucie píše:Pokud vím, tak u nás koušou všichni psi a nikomu okamžitě nedoporučujeme, aby si vzal štěně odjinud, natož tak z Německa. Jen tebe jsem jaksi na ŽÁDNÉM našem tréninku nikdy neviděla.
A taky nikdy neuvidíš, na to mám své dobrmany příliš ráda, abych je tahala k takovým, jako jste vy dva.
A ty tvoje ostatní kecy, víš, to není jen můj názor.
A když jsi to psala, tak jsi zrovna měla záchvat smutku, že jo? A dívala jsi se u toho do zrcadla, že jo? Jak jinak bych tohle mohla vyplodit.
Momentálně jsem úspěšně vyhrála první bitku s Finančním úřadem, takže jsem nejšťastnější člověk na světě. V posteli dobrmanky a dobrmánci, co by mi ještě víc mohlo chybět???
A těch známých a kamarádů, co mi dneska večer volalo. Fakt jsem moc spokojená.
Závidíš, co?????
Mary, to není nevraživost. TO je bohužel holá skutečnost. Ten pán s hnědým dobrmanem to dříve nebo později pochopí, protože pan Šilhavý není schopen se oprostit od zášti vůči mě a mým psům a mým štěňatům. Takže to dříve nebo později vyplave na povrch a zas jako obvykle budu mít pravdu.
Jako už tolikrát. Bohužel.
A jen tak zcela mimochodem, uvědomte si, jaký je pan Šilhavý vynikající trenér a figurant. TO je teď výjmečně poklona. Takže člověk jak on ví přesně co psovi udělat, jak ublížit, aby si toh ještě navíc nezkušený psovod vůbec nevšiml.
Ano, LUcie, vycvičil mi moje psy, za drahé peníze, Za jeho práci dostal sakra zaplaceno. Tak jako od jiných, kterým psy cvičil.