Když napíšu, že jsi blbá nána, tak mi to zase smažeš. Posluž si.
Kdybych majitelce psa neřekla o tom, ať dá inzeráty a o vašich stránkách, tak už je pes utracený. Půl hodiny jsem jí to vysvětlovala, že když to zveřejní, tak že se pejsek snadněji udá.
Už jsem to sice napsala jinam, ale protože zase házíš špínu, neboť nic jiného neumíš, je to takhle: Viktor je moc milý pejsek. Byl to hrozný mazel. A jen ho nezvládli jeho majitelé. A to i přes moji rok a půl marnou snahu s nimi něco udělat. Prostě se na všechny rady a konzultace s odborníky vždycky vykašlali.
V minulých dnech jsem měla hodně práce. I teď už bych měla dávno spát a ještě chvíli nebudu.
Web mi dělá Jindra, která se k němu dnes vůbec nedostala. Takže to udělá až v pondělí.
VIktor je sice kupírovaný, ale to mi vůbec nevadí, každý zná můj názor na kupírované dobrmany. Na rozdíl od jiných, že LUcie, já svoje názory neměním.
A a minule jsem to dala ještě na HAFBO, ale teď jsi byla rychlejší a už jsi to tam dala sama. Takže je zbytečné, abych to tam dávala duplicitně. Takže co jsem ještě měla udělat a neudělala? Udělala jsem přesně to samé, co minule, když byl v průseru Carevič.
Tomu sami majitelé našli super nového majitele. A dneska mi na VIkiho už pár lidí volalo, tak snad z toho něco bude a on bude mít konečně toho správného parťáka po svém bohu. Tak moc bych mu to přála.
A ještě něco, špínu na jeho majitele házím už poslední rok a půl. A nového majitele jim doporučuju už také rok a půl, aby ho hledali.
Znovu: kdybych neměla ten nápad s inzeráty, už by byl utracený.
U vás také byli na konzultaci, tak proč jste jim rovnou neřekli, ať psa dají pryč? Už mohl půl roku bydlet jinde.
Ale kritizovat jiné, to ti jde, že jo? To je moc snadné kvákat a nic neudělat.