Rozárko a v tom to právě je. Lucie zatím měla na cvičáku tu čest jen s jedním z jeho odchovů. A to až v poslední době. takže to, co o jeho odchovech dříve psala, byla naprostá lež. No a to je to, oč tu běží.
Lucie, zcela účelově lže, zvláště když se jí to hodí a může někomu uškodit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NO a k tomu co opět plácá Lucie, už bylo vše řečeno.
Batler nebude mít nikdy žádnou zkoušku ani ZTP, protože je kupírovaný a Luďka s ním nebude jezdit nikam do zahraničí. K tomu netřeba více dodat. Pro mě je důležité to, jaké dává děti a jakou má on sám povahu a jak tuto povahu svým odchovům předává!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co se týká jeho rodokmenu, tak to je diskuze na dlouho, protože jeho rodokmen není složený jen z Nikea a Indiry, ale z mnoha dalších super pejsků, právě pro které jsem si ho sem vzala a právě pro které na něm chovám.
No a z těch jeho asi tak 150 štěňat jsi na výstavách viděla jen pár jedinců a to ještě těch, které jsem si do dalšího chovu ponechala já sama. Až na Winnera. Z toho jsou jeho majitelé tak nadšení, že ho prostě ukazovat budou i nadále.
Opravdu velký počet štěňat, podle kterého lze soudit všechny ostatní.
A co se týká jeho zdraví, tak je vše uvedeno na mém webu. Nevšimla jsem si, že by v nějakém chovatelském řádu dobrmanklubů v ČR byly do chovu povinné testy páteře, štítné žlázy a další......
A znovu se budu opakovat: Indira zemřela na torzi žaludku, nikoliv na DCM....
A co se týká Ebony Star Halit Paša, tak se klidně trefuj do uhynulých dobrmanů a do jejich majitelů. zatím jsme a zřejmě dlouho zůstaneme jediní, kdo dělají a budou nadále dělat uhynulým dobrmanům pitvu jejich srdcí. Jsem velmi zvědavá, kdo nás bude následovat. Nebo spíš asi nebude. Protože pořád zůstane u tzv. náhlých úmrtí bez nějaké příčiny!!!!!!!!!!!!!!!
No a teď si rýpnu, byla jsem první, kdo tu měl Holtery na dobrmanech a jsem zase první, kdo má provedenou pitvu uhynulých zvířat. Jo jo, tohle neodpářeš.