Blá blá blá Už trošku ohraná písnička. Vymysli si nějakou novou senzaci.
Nevěř procházkám po lese. Jiní to vědí sami nejlépe. A těch lidí, kteří si štěňátko ode mě nevzali, tak ty spočítám na prstech jedné ruky.
Já se jen znovu ptám, ty jsi mluvila s mýma psama a oni ti řekli, že tu nejsou spokojení? Plácáš nesmysly. Nejdřív to byli chudáci štěňátka a teď to jsou chudáci dospělí. Kdo nebo co to bude příště?
Ti dospělí jsou takoví chudáci, asi jako psal Láďa, jak to bylo, když viděl Miunu před dvěma měsíci. Fakt vypadá jak chudinka.
Lesklá, oslavená, vypáděná. Fakt jí tu doslova týrám.
Nevidím smysl života ve vykachlíkovaném baráku. Černé zdi? Svědčí o tom, že jsou psi doma a hlavně že štěňata jsou doma. Za tu dobu, co mám psy, to vadilo jen dvěma lidem. Jeden z nich je úžasná paní z Českých Budějovic, jejích básnické střevo mě nikdy nepřestane udivovat. Kde vzala to, že ta hovna tady nejsou od štěňat? U nich je doma normální, že si kálejí po bytě????????????
No a tak dále a podobně. Téměř každý, kdo sem přišel, si štěňátko odnesl. A jsou spokojení. Kupují si totiž ne můj barák, špinavý, smradlavý a posraný, ale kupují si štěňátka. Krásná, zdravá, tlustá a spokojená. Štěňátka, co se na ně vrhnou, aby jim okousala boty, tkaničky, Štěňátka, co jsou k lidem kontaktní, nebojí se ničeho a jsou prostě super.
Štěňátka, co v sedmi týdnech váží 6 - 8 kilo. tak takovéhle chudinky si sem lidi chodí kupovat. A to, že jsem s většinou stále v kontaktu nesvědčí zrovna o tom, že by ti lidi byli s dobrmanem HP nespokojení.
Zamysli se konečně a přestaň na mě shazovat tvoje psychózy. Zamysli, o čem tvoje bláboly svědčí. Myslíš, že jsi si těmahle bláboly ještě více zdokonalila svoji bezchybnou a dokonalou image?
Nejsem si moc jistá. Třeba ti to někdo z tvého blízkého okolí vysvětlí, kdo tady komu škodí.
Vždycky když chci konkrétní fakta, údaje, nějak ti dojdou argumenty.
Škoda, bývala jsi kdysi docela chytrá holka.