Hanka a Caramella píše:Ahojky, po pravdě musím říct, že jsem byla trošku v šoku, když mi v kruhu doporučili,abych s Caramellou odstoupila...
nadidlo píše:Hanka a Caramella píše:Ahojky, po pravdě musím říct, že jsem byla trošku v šoku, když mi v kruhu doporučili,abych s Caramellou odstoupila...
Tak podobně jsem byl překvapen já s Athosem. Mně akorát paní překládající sdělila, že buď můžu odstoupit a nebo už nemůžu nikdy na výstavu, takže jsme odstoupili. Za kruhem se pak dívali větší znalci a říkali, že tam zoubek také je, jen neproříznutý.
nadidlo píše:Hanka a Caramella píše:Ahojky, po pravdě musím říct, že jsem byla trošku v šoku, když mi v kruhu doporučili,abych s Caramellou odstoupila...
Tak podobně jsem byl překvapen já s Athosem. Mně akorát paní překládající sdělila, že buď můžu odstoupit a nebo už nemůžu nikdy na výstavu, takže jsme odstoupili. Za kruhem se pak dívali větší znalci a říkali, že tam zoubek také je, jen neproříznutý.
Ludek píše:nadidlo píše:Hanka a Caramella píše:Ahojky, po pravdě musím říct, že jsem byla trošku v šoku, když mi v kruhu doporučili,abych s Caramellou odstoupila...
Alespoň vidíte,že se máte vykváknout na výstavy a raděj trávit čas výcvikem či něčím jiným užitečným.Kupříkladu hulením trávy či konzumací vína.
Ludek píše:Alespoň vidíte,že se máte vykváknout na výstavy a raděj trávit čas výcvikem či něčím jiným užitečným.Kupříkladu hulením trávy či konzumací vína.
nadidlo píše:Ludek píše:Alespoň vidíte,že se máte vykváknout na výstavy a raděj trávit čas výcvikem či něčím jiným užitečným.Kupříkladu hulením trávy či konzumací vína.
Prvad no, ale musel jsem zkusit i tu výstavu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků