Jana píše:A věřte, že zase na rozdíl od některých chovatelů, data uváděná na mých stránkách jsou jen a jen pravda.
Jana píše:A co se týká mě, jak jsem se doslechla, obcházela jste přítomná štěňata na výstavě, jestli náhodou nejsou z mé chovatelské stanice. Jestli se kdykoliv jakkoliv doslechnu, že záměrně kontaktujete moje majitele za účelem jejich nepravdivého informování a za účelem mého pomlouvání, okamžitě na vás podám žalobu na ochranu osobnosti a pro poškozování dobrého obchodního jména.
Vězte, že s mým právníkem tyto kroky zvažujeme už dlouho vůči jiným konkrétním osobám, takže mi to nedělá opravdu žádné problémy.
Znovu připomínám, jak je mi velice líto, že se fenka, kterou jste si mimochodem vybrala vy sama, já jsem vás nenutila si ji vybírat, dostala právě k vám. Děkuji Bohu, že takových majitelů jak jste vy není mnoho a že téměř všechny mé odchovy mají milující a zodpovědné majitele.
Jana píše:Jen tak zcela mimochodem, kdysi jsem opsala, žena cvičák jezdíme socializovat od 7 týdne, ne od 4, to se štěňátka učí teprve běhat.
To může napsat jen naprostrý debil. Jestli tím myslím zrovna vás, si zodpovězte sama.
Zpět na Drbárna aneb na co není téma
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků