Rozárka není veterinář. Dominiku pitval její ošetřující veterinář.
Rozárka provádí histologie odebraných vzorků právě veterinářem.
Jana píše:Moya neporodila štěňata s rozštěpovou vadou páteře. Lžeš. Rozárka to několikrát všude zveřejnila!!!!
Sali BNT píše:Moya porodila doteď 4 vrhy, u 3 porodů jsem byla osobně., první až třetí porod. V prvním nebylo nic závadného, otec Tamerlan,
v druhém také nic závadného, otec Athor, ve třetím se narodil jeden pes s anencefalií a k ní charakteristicky vázanou rhachyschizou, je to nejhorší vada z kategorie neuzávěrů neurální trubice, čili rozštěpových vad pateře, a jeden psík má diagnostikovaný motýlovitý obratel hrudní pateře, což jest ta nejmírnější forma rozštěpové vady, nesplynutí vývojových základů obratlového těla, naštěstí mu to nečiní žádné zásadní problémy.
Ve vrhu čtvrtém, který jsem neviděla a nerodila, se u jednoho štěněte dle údaje chovatelky objevilo zas nespojení základů obratlového těla tuším v dolní hrudní pateři, ale zde s neurologickým defektem, takže jsme spolu s kolegou neurologem vyslechli veterinární nález po RTG a doporučili euthanasii.
Ludek píše:Aha.A proč tedy Aramise nepitval veterinář? Proč to dělala Rozárka? Odpověď je nasnadě. Páč to bylo zadara. Opravdu se mi nechce věřit,že když se zdráháte investovat do prohlídky živých a z vašeho pohledu perspektivních zvířat pár tisíc (Mnichov),tak budete nechávat prohlížet mrtvolky vašich mučednic,což stojí majlant...
A teď zaručeně přijde oprava,že se mám naučit číst,že vet.odebral jen vzorek a ten Rozárka určila. Jasně. Najděte si někde,kolik stojí pitva.
Prostě vám nevěřím.A nejen já. nechci tu rozebírat vaši finanční situaci,to sem nepatří,ale vzhledem k tomu,jak lajdácky se stavíte ku poslání chovatele,je pitva vašich umrlých fenek patrně další vaší fantasmagorií.
Martina CB píše:tak jen pro uplnost, bohuzel vcera jsem jiz mela jinou praci, nez se zde boxovat se slecnou mnozitelkou, tak reaguji az dnes.
1. v teto diskusi nevystupuji jako odbornik a profesional, jako Ludek ci Lucie, jsem tu pouze jako laik, ktery si poridil pred rokem sveho prvniho dobrmana. Bohuzel laik, ktery se malem stal obeti vasich lzivych stranek o uspesnych dobrmanech a ktery dostal vcas rozum, kdyz vas navstivil.
2. doma mam dobrmana jenom jednoho, je to predevsim muj kamarad, partak, nekdo, kdo se mnou chodi do lesa, behat, kdo si se mnou hraje
3. ten pes potrebuje denne velice zamestnat, aby byl stastny a spokojeny, proto s nim cvicim, urcite ne z duvodu, abych se jako vy tady vytahovala nejakyma zkouskama, ktere jste nikdy sama neskladala, vzdycky jste si za ne radeji zaplatila, nez byste hejbla tim svym zadkem. A kdyz s nim neudelam nikdy zadnou zkousku, tak je mi to uplne jedno, protoze je to predevsim muj kamarad a ne tovarna na stenata
4. a pokud se u nej objevi nejaka zavazna dedicna choroba nebo neprojevi chut stopovat, branit ci poslouchat, tak mi verte, nikdy jim zadnou fenu nenakryju, protoze by se mnou po zbytek zivota hanba mlatila
5. jediny duvod, proc se ucastnim teto diskuse je ten, ze to tu svyma odchovama v republice uz zasirate natolik, ze mam vaznou obavu, jestli za tech x let, az mi tento muj kamarad odejde, sezenu vubec jeste nejaky stene bez toho, aby mel v predcich nejakyho zdegenerovanyho halit pasa!!!
6. takze vlastne vas timto prosim, at si poridite misto tech stenat nejaky deti a prestanete uz konecne s tim velkochovem!!!
Tchor píše:Zase je na netu stvanice proti konkretnimu cloveku kdy si prisazujou vsichni, aniz by mely jakykoli solidni informace. Ach jo s Janou v mnoha vecech nesouhlasim, ale jedno ji uprit nemuzu snazise ze vsech svejch sil a moznosti. Ze ma vizi dobrmana jinou nez jini lide (vcetne mne a Rozarky) - no, ma na to plne pravo.
Zpět na Drbárna aneb na co není téma
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků