Studovala jsem Zápisní řád, studovala. A musím říct, že jsem úplně blbá. Myslela jsem si, a to mě samozřejmě neomlouvá, že hlášení vrhu se má posílat do 7 dnů od narození štěňat. Je tam do 3 dnů. A vzhledem k tomu, že poslední vrh jsem hlásila kvůli pobytu v nemocnici o týden později, tak je mi to asi jasné. Nebo spíš mi není jasné, jestli šlo údajně o opakované porušení Zápisního řádu, že stačilo zvednout telefon a říct mi to. Protože nic jiného, žádný jiný bod Zápisního řádu jsem nikdy neporušila. Jenže: když jsem začínala chovat na MSDK, tak mne tehdejší hlavní poradce Ing. Stonawská informovala, že stačí zaslat SMS, že se štěňata narodila a poté pak v klidu poslat vyplněný formulář Hlášení vrhu. Tak jsem také do dneška postupovala. Jenže, kde jsou důkazy? Když se dá vše snadno zmanipulovat a SMS vymazat? Já navíc svůj telefon pravidelně mažu, takže mám asi smůlu. Jenže to je tvrzení, proti tvrzení. Já si myslím, a myslím že je to slušnost, pokud má Hlavní poradce dojem, že jsem něco posílala špatně, mohla mě upozornit. A ne hned žádat důtku. No ale to přesně se stalo asi i v tvém případě, protože v tom zápisu ze schůze stojí, že jsi porušila písmeno C, odst. 1 a to je o odesílání krycího listu do 7 dnů po krytí. Takže, pokud jsi ho odeslala nesprávně vyplněný, či jsi ho odeslala později než je těch 7 stanovených dnů, tak máš napomenutí za tohle. I v tvém případě si myslím, že byla slušnost zvednout telefon, a normálně tě upozornit a ne hned dávat napomenutí. BUdiž toto výstrahou pro všechny členy MSDK: jakmile se paní hlavní poradkyni jen trošku znelíbíte, tak musíte bezpodmínečně dodržovat všechny předepsané lhůty, jinak den zpoždění a máte napomenutí.
To mi už opravdu přijde jako diktatura moci. Jen mě zaráží, tohle musí projednat výbor a nikdo se nad tím nepozastavil. Že by lživé informace od hlavní poradkyně chovu? Ani bych se tomu nedivila. Vždycky to bude tvrzení proti tvrzení a vždycky to vyhraje ona coby funkcionář klubu.
Jo, ještě jsem si vzpomněla, Vrh I jsem vyplnila na špatný formulář. Tedy použila jsem ten loňský,neboť se jednalo o stejné rodiče. Pravda je, že mi volala a křičela na mě, že jsem blbá a neumím to ani vyplnit. Tak jsem si dala tu práci a zjistila, že opravdu jsem poslala trošku jiný formulář.
Shrnutí: V DKČR nebudou na výstavu brát nepohodlné členy a v MSDK budou rozdávat napomenutí za zpoždění při hlášení vrhu nebo odesílání krycího listu.
Zdá se ti to jako že v pořádku???????
A jsme na tom stejně, ty máš napomenutí za pozdní odeslání krycího listu a já zřejmě za pozdní odeslání hlášení vrhu.Je to směšné, je to jako za totality, byrokracie a zlovůle jednoho jedince. Tak takhle soudružko ten kapitalismus nevybudujeme!!!!!!!!!