O žádné důtce nevím??? Bohužel na webu MSDK nejsou z roku 2009 zveřejněny zprávy z výboru. Doporučené dopisy posílané na adresu mého trvalého bydliště většinou nepřebírám, neboť se tam nezdržuji, takže těžko říci, jestli mi něco zasláno bylo či ne (o ničem jsem nebyla informována). Ale ty si jistě dáš tu práci a vše dohledáš (jen tedy nevím kde?) a napíšeš
Jinak dlouhé prsty nemám, informace o tvém opakovaném porušování Zápisního řádu a následné důtce (tedy správně asi navrhnutí udělení napomenutí?) mi byla sdělena, aniž bych se na to ptala a určitě ji nepovažuji za něco tajného, zvláště když se schůze kde se to projednávalo konala v měsíci červnu...Pokud náhodou byla tvá křišťálová koule zakalená nebo ti nefungoval mobil, tak vlastně můžeš být ráda, že to poměrně včas vyplulo napovrch (což mě se tedy nepoštěstilo, pokud je pravda co zde píšeš)...
Jinak výňatek z Kárného řádu je dosti zajímavý - důtka jako taková neexistuje. Otázka je, kolik může dostat člen napomenutí? Pokud jen jedno, hrozil by ti tedy už finanční postih. Jelikož ty jsi již napomenutí dostala. V každém případě je na pováženou, proč tě nepozvali na onu schůzi, kde ti bylo napomenutí uděleno a je jedno jestli se jednalo o napomenutí první nebo druhé. Nebo tě snad na ony schůze pozvali? Podala jsi v prvém případě odvolání ke členské schůzi nebo jsi tak uznala svůj prohřešek (co to bylo? nevhodné chování?)
Činnost poradce chovu je činnost dobrovolná, nechápu tedy tvé poznámky o tom, jak něco nebudeš muset...stačilo nedělat vůbec nic už v počátku.
Nemám potřebu někde dokazovat svou důvěryhodnost, nehodlám být politikem nebo nějakým funkcionářem, takže tato poznámka je jaksi mimo mísu...stejně tak jako tebou psané neustálé omílání toho, jak jsi pravdomluvná a jiné tvé "pozitivní vlasnosti". Samochvála smrdí...