Ach jo, škoda vystoupení toho Backa na tom mistráku, nikdo jsme netušili, PROČ to zvíře působí tam nemastným neslaným dojmem, bez jiskry, bez šťávy, soustředěný jen napůl, i na těch kousačkách, takový to bylo divný, nebál se ale nežil tím,
tak už je mi to jasný, s počínající enteritidou bych se tam já ani nenarovnala...
Ad ti ostatní, zhruba vím, co má Lucka na mysli, protože znám osobně dost jejich předků, a je pak skutečně pravda, že "to, že 1/4 PP je super, nic nezachrání...ani skvělá povaha"
Ivanky brzký import znám už chvíli, ale čekala jsem, až to Ivanka zveřejní sama, co si kupuje, aby to nepřineslo smůlu, o tom jak o hotový věci mluvit v dvou dnech věku vrhu
, myslím, že šáhla po tom nejlepším, co je teď z "staré pracovní krve evropského regionu s kontinuitou" k mání, myslím, že tohle hooodně pomůže tady vytvořit protiváhu dobrmanům hlavně pro krásu. Kupci na takovýhle odchovy se jistě najdou, nemyslím si, že práci s dobrmany všichni zabalili, mám pocit, že plánovaný vrh Afry a Apolla už je z větší části zadaný.
Ještě k tomu Luxovi, bratrovi Tvé feny, Lucko, myslím, že není/nebude úplně bez krytí, povídá se tak povídá
, že Franta Matějěk si po něm chce vzít štěně, že snad i někdo tady v praze s ním asi nakryje, neb to prý je dobrý pes s osobností, tak uvidíme, co bude.
Čili obecně řečeno, "stará česká krev" opravdu mýtus je, nebo snad ani neexistovala
,
co opravdu existuje, je
"stará pracovní evropská krev" , a ta má kontinuitu hlavně v Německu, a co tady v našem regionu z té "staré krve" je, jest vytvořeno na té "staré evropské krvi" samců a starých českých fenách, vytařených zas z německých samců, ono to dá logiku, že...takže návrat může být jakkoliv na "Furstenfeldy" v prověřené kontinuitě, nebo ti byli klíč k tomu, co tady v 70. a 80. letech makalo.