Hooligan píše:Toto fórum je pro slečnu Čechovou
Lucie píše:Kdy a kde je svod plemeníků? Tam mohou i kupírovaní jedinci? Teda u nás asi těch nekupírovaných moc není A bude se kousat? Propozice jsou k naleznutí kde? A je to svod MSDK nebo DKČR?
Lucie píše:Jenže tu pořád nepadlo jméno fenečky...Že by Kobliha? Po krásné Berušce? Majitelka Luďka je moc šikovná, jejího dobrmana trojka nemine snad taky pojede na mistrovství světa, aby bylo na co koukat.
Jana píše:Lucie píše:Kdy a kde je svod plemeníků? Tam mohou i kupírovaní jedinci? Teda u nás asi těch nekupírovaných moc není A bude se kousat? Propozice jsou k naleznutí kde? A je to svod MSDK nebo DKČR?
Kdo si počká, ten se možná i dočká
Hooligan píše:Už několikrát jsem Vás žádala, aby jste mě nekontaktovala a nehlásila se ke mě. Jaké koliv gratulace od Vás nepřijímám, neb Vás nemám ráda a nevěřím Vám ani nos mezi očima. A nebudu tu před nikým hrát hru - Ó jak se všici zbožňujeme. Ano ano, chlubit se můžete, jestli máte čím, ale na př. svém fóru. Váš příspěvek na mě zapůsobil dosti podlézavě, popřípadě prudičsky a věřte , že mi pokazil mou radost z fóra a tráveného času, který tu věnuji svým přátelům.
Tak to bylo naposled, jste vzdělaná osoba, takže si to už laskavě přeberte .
Děkuji za pozornost.
Jana píše:Lucie píše:Kdy a kde je svod plemeníků? Tam mohou i kupírovaní jedinci? Teda u nás asi těch nekupírovaných moc není A bude se kousat? Propozice jsou k naleznutí kde? A je to svod MSDK nebo DKČR?
Brittanica píše:Jana píše:Lucie píše:Kdy a kde je svod plemeníků? Tam mohou i kupírovaní jedinci? Teda u nás asi těch nekupírovaných moc není A bude se kousat? Propozice jsou k naleznutí kde? A je to svod MSDK nebo DKČR?
Vzhledem k tomu, že mě Míša zajímá a zajímá i to můj vrh A, ráda bych věděla kde a kdy se koná tento sraz plemeníků, abychom mohli vidět Míšu v akci... :dobrouš:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků