od mabros » sob lis 10, 2007 6:38 pm
Bohužel,Adiose si po 5 týdnech vyzvedl jeho původní majitel.A jak je všem jasné,je to jeho pes a má na něj nárok.Dozvěděla jsem se,že pes nebyl ani v útulku,ale jen na hlídání u paní,kde ho jeho majitel nechal.Pak snad vlivem telepatie si pro psa v úterý přišel a odvedl ho.Adios měl ve čtvrtek odjet do Vyškova,do nové rodiny.Nepovedlo se to a já si teď říkám,jestli je to dobře ,nebo špatně.Pořád je majetkem pana Mocháně,kterého jsem kontaktovala,ale bohužel,tel.neplatný a doporučený dopis se vrátil,adresát neznámý,odstěhoval se bez udání adresy.No a nyní jsem bohužel ta špatná já.Dělám si snad z lidí srandu????Nechci si ani představit,co by se dělo,kdyby pes odjel a právoplatný majitel by si pro něj přišel.Nyní jsem se dozvěděla ,že mu z hlídání psa vydali aniž by si nechali zaplatit,jen za slib ,že přinese žrádlo pro ostatní pejsky,které tam paní má,atd....a že se mi ozve a situaci vysvětlí.Nic z toho se nestalo a mě je z toho jen smutno,jak se mohou někteří lidé zachovat.A je úplně jedno kdo je chovatel,ten pes je pouze z mé chovné stanice a já mu chtěla najít domov se spoustou lidí kolem sebe,bohužel.......musím jen doufat ,že má dobře a ,a,a,.Tak tolik pro některé na vysvětlenou,že si z lidí srandu nedělám a ani nechci dělat.
Tuto situaci nikomu nepřeju.Hezký večer Martina