Opravdu měvšichni bavíte. Nemám doma 3 vrhy, štěňátka už jsou z větší většiny prodaná!!!
V tom solumajitelství je fen více a nemám je všechy doma. A do toho, jestli chodím do práce, nebo se starám o svoje dobrmany, tak do toho nikomu z vás oopravdu nic není.
Lucie LŽEŠ!!!!!!!!!!!!!!!!! JAKO KDYŽ TISKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na co umřela Frezie, nikdo neví. Nebyla provedena pitva.
Dominika umřela měsíc před jejíma 6 narozeninama. To je ale super překrucování faktů. A ani neumíš číst, protože zemřela na selhání jater!!!!
Ebony taktéž měsíc před šestýma narozenimama. K do si myslíš, že tu pitvu doporučil a zařídil??? Nebo jsem ji u Aramise a ostatních uhynulých nedělala???? Jako první v této republice u uhynulého dobrmana????
Moya neporodila štěňata s rozštěpovou vadou páteře. Lžeš. Rozárka to několikrát všude zveřejnila!!!!
Kraken nezemřel na torzi žaludku, ale na rekonstrukci po torzi sleziny!!!!!
Esprit zemřel po srážce s vlakem a Ebonit na torzi.
Rhapsody jsem DAROVALA. A majitelce doporučila fenu nekrýt.Jenže to už není moje fena a nemám do jejího rozhodnutí co mluvit.
Chybějících zoubků jsem naštěstí moc neměla, varlátka se sem tam objeví. Všechny tyto informace se najdou v hlášeních vrhů. Zkuste někdo zašpionovat u Hlavní poradkyně chovu.
Zatajování barevných štěňat se nekoná, protože vím, jak kterou fenu krýt, abych je neměla.
A ty se Lucie jdi vycpat s takovýmhle překrucování a zkreslováním informací.
Udělej si podrobnou statistiku i jiných chovatelů. To byste se možná všichni divili.
Rozvázání spolupráce? Jsem tě vykopla!!!! Ještě jsi škemrala, ale já na tebe kašlala!!!!!
Vzkaz pro krávu z Českých Budějovic. Ta dvě mrtvá štěňata ve vrhu E - 2 jsou ta zmiňovaná.Jiný vrh se už nekonal, ve kterém by mi zemřelo štěně starší 2 dnů!!!!! A nebojte se, všechno je řádně nahlášeno.
Jsem já to ale chovatel. Štěňata ne a ne umřít.
Ano ta štěňata umřela schválně, aby jste si z toho vrhu štěně nebrala. Naštěstí. Protože mají skvělé majitele, kteří je milují a ne takovou krávu, jako jste vy!!!!!
Teď jsem ale urazila veškerý hovězí dobytek. Fuj, já jsem ale ošklivá holka.
To byste rádi věděli, jak učím štěňata na venčení venku? Nic, to je výrobní tajemství. Každopádně do postýlky nekakají. Nebo vám se snad dobrmani venčí do postele????