Ale notak slečno magistro
- opravovat příspěvky nemůže nikdo,bo to tak nastavil systém
- v kenelkách trápíte psy vy,ti naši mají k dispozici celý dům
- MVDr Jahoda není ten člověk,co mi potvrdil neutěšený stav vašeho příbytku.Ale o tom,že tam máte bordel se zmiňoval.Víte Lucie je na všechno také sama.Měli jsme paní na úklid,Michaelu Lukeničovou,ale jednou si půjčila peníze (třeba je vrátí,až si to tady přečte
)a od té doby už nepřišla.No a tak tedy Lucie krom několikrát denně vyběhávání psů a výcviku některých a focení a dělání stránek prostě zvládá udržet pořádek.Problém není v tom že nemáte čas,prostě jste již ztratila pojem o tom,co je normální a co ne.Pamatuji si jak jste sdílela pelíšek s jinými zvířátky.Má psice také smí do postele,ale je nenormální nechat do ní kálet štěňata přeci.Také vzpomínám jak jste seděla na zemi,židlí nemaje, obklopena psy a snažila do sebe nasoukat nudle co nejrychleji a u toho něco jako vrčela,aby vám dali pokoj.Kdo vás zná tak ví,že trpíte obscesí a vaše výbuchy vzteku na veřejnosti jsou vděčnou součástí koloritu výstav.
-nemovitost jsme nekoupili hlavně proto,že k ní nepatřil anoncovaný pozemek a stále je pro nás lepší platit nájem novostavby kde mám v dojezdu tří minut k dispozici kotce a cvičák v Dobřejovicích a v dojezdu deseti minut cvičák v Říčanech o půl hodiny vzdáleném letišti nemluvě ,než se někde plahočit s budování něčeho,pro co třeba nebude v budoucnu využití,nejsem si totiž jist zda chci profesionálně trénovat psy do smrti smrťoucí, anebo obtěžovat v polorozpadlém provizoriu svou přítomností,hlukem,smradem a častými invektivami sousedy tak jako vy.To jen abyste pochopila,že pro nás je důležitá práce se psy.Nepatří to sem ovšem.Tady se řeší váš přístup k plemeni.
- ano jsem nikdo,stejně jako Lucie,stejně jako každý jeden z nás lidí, kterým dobrman přirostl k srdci. Plemeno umírá. Nyní i vaší zásluhou. Nekontrolované množení jakým se zabýváte vy,přináší do populace takové množství povahově a zdravotně vadného odpadu,že si troufám říci,že držíte smutný světový primát.To jakým způsobem přistupujete k chovu je amorální a to jak z pohledu odborníka na plemeno,tak z prostého laického pohledu člověka,který má ta zvířata prostě rád.A ne láskou opičí. Nemyslete si,také mi to trvalo,než jsem změnil svůj pohled na psy. Důležité je pochopit,že my všemocní páni těchto tvorů,musíme naše společné soužití vytvářet co nejpřirozeněji k jejich naturelu.Pěstěte tedy raději toliko kočičky.Také to nese a nebudete je činit smutnými tak jako své pinče,kteří znají svět jen zpoza okna při transportech na tak pro každého pejska jistě zajímavé výstavy.
- Nusa je tedy po smrti a zjištění tohoto byl důvod založení podfóra Lucií patrně. Konečně víme pravdu - míním nás,veškerý plebs- a vy nemusíte nadále lhát a vymlouvat se.Neulevilo se vám trošku?