Jana píše:Jak jsem psala. MOzek už máš zřejmě zcela vychlastanej. Jak že je to dlouho, co jsi tu byla naposledy, než jsem ti sbalila poslední krámy? Dva a půl roku? To je dost dlouhá doba.
Mám dotázek, ještě svoje psy venčíš na dvorku na kanálku, aby jsi nemusela dál chodit? Nebo je pořád venčíš doma, což je snadnější vytřít? Tedy myslím tím jen dobrmany, protože maltézáčci se venčí jen doma na novinách a sluníčko vidí tak maximálně na výstavě, když tedy zrovna nejsou v hale.
Jo a ještě jsi se tím chlubila, jak je to pro ně lepší, když čúrají a kakají doma. Neboj, i ostatní lidi, cos jim to navyprávěla,mají dobrou paměť. Na rozdíl od tebe.
Na těch fotkách už je vidět, jak má velké břicho. A že jich tam měla. Jedenáct maxiprcků. Mezi nima i Sullíčka.
Magdo, jen naprostej imbecil fotí fotky z okna a ještě v takovýhle kvalitě. Jsi lajdák a vždycky jsi byla. Nejen na psy, ale na všechno.
Ty mě můžeš tak akorát rozesmát, stejně jako celý zbytek republiky. Jsi všem pro smích a i když se někteří tváří jako tváři kamarádi, za rohem se ti taky smějí. Jen ty to vidět nechceš.
JANIČKO,S TEBOU JE TO ZTRÁTA ČASU,TY JSI TAK STRAŠNĚ NEMOCNÁ A PROLHANÁ,...ACHJOOO
TY JSI MI SBALILA POSLEDNÍ KRÁMY??NO,NEBUDEM SE O TOM DOHADOVAT,ALE RÁDA BYCH TI PŘIPOMENULA,ŽE KONEC NEBYL Z TVÉ STRANY!VÍC TO ROZEBÍRAT NEMÍNÍM:-).
NA KANÁLKU,NA DVORKU?TAM ŽÁDNÝ NENÍ,UŽ DLOUHO TAM JE VÝTAH:-))),DĚVČE MILÉ,TO VÍŠ,JÁ JE TOTIŽ VŮBEC NEVENČÍM,ONI JSOU GENIÁLNÍ A CHDÍ NA WC:-)))
TY JSI TAK HLOUPÁ,JANO,...
NO,FOTKY JSOU FOCENÉ 5 TÝDNŮ PŘED PORODEM,TAKŽE NEVÍM,...ALE KAŘDOPÁDNĚ,JDE O CELKOVOU KONDICI PSA,NE O TO,JESTLI MÁ VELKÉ PŘÍŠKO(COŽ TEDY VE 3-4 TÝDNU FENKY NEMÍVAJÍ).
MILÁ ZLATÁ,JÁ SI KLIDNĚ KAMARÁDŮM VYFOTÍM FOTKY Z OKNA,O CO TI JDE,...CO TO VŮBEC MELEŠ,JANI???
A PŘEJI KRÁSNOU NOC ROZESMÁTÉ REPUBLICE,TO JSEM RÁDA,ŽE SE TOLIK LIDÍ BAVÍ,MĚ TŘEBA TVŮJ ZPŮSOB CHOVU PŘIJDE SPÍŠE K PLÁČI,NACPAT NĚKOLIK DESÍTEK PSŮ DO 1+1 A NA 700 METRŮ POZEMKU ZASTAVĚNÉHO BARÁKEM,GARÁŽÍ A KOTCEMA,....
PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ